ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Β. Λοϊζος: “Δεν τάσσομαι με κανέναν υποψήφιο δήμαρχο Θέρμου-με ενδιαφέρει η Ανάληψη”

Διαψεύδει την συμμετοχή του στην δήλωση υποστήριξης του υποψηφίου δημάρχου κ. Κουβαρά, ο Βασίλης Λοϊζος, από την Ανάληψη Τριχωνίδας.

Παράλληλα, τονίζει το ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα κοινά, στο χωριό του, την Ανάληψη Θέρμου.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Με την κατάσταση που σήμερα έχει διαμορφωθεί στα δρώμενα της περιοχής μας και προσηλωμένος πάντα στις δημοκρατικές διαδικασίες πιιστεύω ότι χρειάζεται πέρα από κάθε άλλη φορά η επαναφορά όλων των υγιών κομματιών της τοπικής κοινωνίας.

Όλων εκείνων που ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας είναι ικανοί ,δραστήριοι και πιστεύουν στην πρόοδο και προοπτική του τόπου μας.

Η ενασχόληση μου με την Ανάληψη μας , την ιστορική και γραφική Δερβέκιστα πηγάζει από την αγάπη και την αγωνία μου για το τόπο που αγάπησα, ζω και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Από την διάθεση μου να μεταδώσω στο παιδί μου όλες εκείνες τις αξίες και τα μηνύματα που πηγάζουν από την ιστορία και το πολιτισμό του τόπου μας, του χωριού μας.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο καινούργιος Αυτοδιοικητικός Χάρτης που δημιουργεί ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ δίνει την δυνατότητα να ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα και ιδεολογίες.

Είναι μία διαδικασία ευθύνης με την στήριξη και ανάδειξη ικανών ανθρώπων να προχωρήσουν το χωριό μας μπροστά. Να επιλεχθούν πρόσωπα ικανά και δημιουργικά που μπορούν να βρουν ακροατές σε όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου.

Το ενδιαφέρον μου για την Ανάληψη είναι δεδομένο και προδιαγεγραμμένο από την δραστηριότητα που αναπτύσσουμε τα τελευταία χρόνια με μοναδικό σκοπό την προβολή και ανάδειξη της Ανάληψης ώστε επιτέλους να καταστεί πρωταγωνιστής σε όλη την περιοχή.

Μέσα από συναινετικές πρακτικές, διάλογο και κοινές δράσεις μπορούμε να διαμορφώσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες και να δώσουμε εκείνη την ώθηση στο χωριό μας που θα το θέτουν στο επίκεντρο της λειτουργίας , της δράσης και το συμφέρον των κατοίκων. Προσωπικά δεν τάσσομαι με κανέναν αλλά με τους κατοίκους του χωριού μου και με όλους εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό.

Προσπαθούμε για την Ανάληψη και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ( χωρίς να περισσεύει κανείς ) μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα και να διαμορφώσουμε το χωριό μας όπως όλοι μας επιθυμούμε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button