Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αλλαγή Φρουράς στο Λιμεναρχείο Λευκάδας– Νέος Λιμενάρχης ο Ιωάννης Ζώμπος

Φορτισμένη συγκινησιακά η ατμόσφαιρα σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Λιμεναρχείο Λευκάδας αφού μετά από τρία χρόνια θητείας στην θέση του Λιμενάρχη ο αντιπλοίαρχος Θανάσης Βρύζας παρέδωσε τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του, υποπλοίαρχο, Γιάννη Ζώμπο.

Ο νέος Λιμενάρχης αναλαμβάνει καθήκοντα στην Λευκάδα προερχόμενος από τη Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος. Ο απερχόμενος , Θανάσης Βρύζας πάει στην πατρίδα του , στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

“Αν κάποιος που γνώρισε τον Λιμενάρχη, Θανάση Βρύζα όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην Λευκάδα, θέλει να γράψει κάτι , αυτό θα ήταν μόνο καλές στιγμές . Ένας άνθρωπος που έγινε πολύ γρήγορα Λευκαδίτης, που αγάπησε τον τόπο και που κατάφερε με την συμπεριφορά του να κάνει πολλούς φίλους. Κατάφερε με διακριτικό τρόπο να διαχωρίσει την υπηρεσία του από την σχέση του με τους ανθρώπους στον τόπο που ήταν καθαρή και ανθρώπινη. Είναι από τους φίλους της Λευκάδας που φεύγουν αλλά θα επιστρέφουν πάντα στο νησί μας. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και στο νέο Λιμενάρχη καλή αρχή και δύναμη…”, αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση του lefkadapress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button