Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λευκάδα: Αγρίεψαν τα πράγματα και στον Άγιο Νικήτα (φωτο)

Ξύλο μεταξύ ιδιοκτητών σκαφών που μεταφέρουν τουρίστες στην παραλία Μυλος

Ένας άγριος καυγάς εξελίχθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αγίου Νικήτα.

Μπροστά στα μάτια των λουόμενων όσο και των θαμώνων των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στην παραλία, ιδιοκτήτες των δυο, από τα τρία συνολικά σκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην παραλία Μύλος- πιάστηκαν στα χέρια. Πολύ πιθανόν, για λόγους ανταγωνισμού και άγρας πελατών, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.


Θυμίζουμε πως φέτος έγιναν τρία τα σκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην παραλία Μύλος από την παραλία του Αγίου Νικήτα, από ένα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Με νόμιμες άδειες βεβαίως από το Λιμεναρχείο.

Και αυτό έγινε παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για υποβάθμιση της παράλιας που χρησιμοποιείται για κολύμπι από πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με το τοπικό site aromalefkadas, η μικρή παραλία του Αγίου Νικήτα τείνει να μετατραπεί σε λιμάνι. Υπάρχει ένα συνεχές πήγαινε-έλα στη θάλασσα όλη την ημέρα, χωρίς ησυχία και ασφάλεια για τον κόσμο. Ο καπνός και ο θόρυβος από τα σκάφη δημιουργούν τραγικές καταστάσεις στους κολυμβητές.

Έχουν γίνει καταγγελίες, παρεμβάσεις από κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας για την απαράδεκτη κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίς να υπάρχουν υποδομές επιβίβασης και αποβίβασης στην μικρή παραλία του Αγίου Νικήτα, είναι εύλογο το ερώτημα γιατί δόθηκαν τόσες πολλές άδειες σε σκάφη να μεταφέρουν επιβάτες. Η τουριστική σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και η κατάσταση έχει παγιωθεί.

aromalefkadas.gr

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button