Ροή Ειδήσεων

Λευκάδα: 59 συλλήψεις από 31 Ιουλίου έως και 6 Αυγούστου

epi-astynomia4
Μεικτά συνεργεία αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, συνεχίζουν τους εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους, στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου.

Συγκεκριμένα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 31 Ιουλίου έως και 6 Αυγούστου 2017 και στόχευαν στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, μικροκλοπών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, επικίνδυνης οδήγησης και είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν:

Στην Κέρκυρα 82 άτομα, μεταξύ των οποίων 7 για ναρκωτικά, 13 για παραεμπόριο, 4 για ηχορύπανση, 8 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στην χώρα.

Βεβαιώθηκαν 705 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν 18 για μέθη, 13 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 53 για στέρηση άδειας οδηγήσεως και 38 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν 64 άτομα για αδικήματα που αφορούσαν στην κατοχή ναρκωτικών ουσιών 2, για νοθεία τροφίμων 6, για ηχορύπανση 3, για παραεμπόριο 15 καθώς και για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν 223 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν 5 για μέθη, 73 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 21 για στέρηση άδειας οδηγήσεως και 20 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Λευκάδα συνελήφθησαν 59 άτομα , μεταξύ των οποίων 5 για ναρκωτικά, 7 για παραεμπόριο, 2 για ηχορύπανση, 6 για κατάληψη αιγιαλού καθώς και για άλλα αδικήματα.

Διαπιστώθηκαν 190 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας, οι οποίες αφορούσαν 13 για μέθη, 4 για προστατευτικό κράνος,13 για ζώνες ασφαλείας, 17 για στέρηση άδειας οδηγήσεως και 20 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Κεφαλονιά αντίστοιχα κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν 46 άτομα , οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν , 7 για ναρκωτικά, 1 για ηχορύπανση, 2 για πλαστογραφία-απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα, 13 για κατάληψη αιγιαλού καθώς και για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 156 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ οι οποίες αφορούσαν 4 για μέθη, 7 για στέρηση άδειας οδηγήσεως, 16 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και 26 για ταχύτητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button