Ροή Ειδήσεων

Let's Do It: Καθαρισμός στην δυτική ακτή του Αιτωλικού

koi-letsdoit-aitolikoΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του «Let’s Do It», της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας. Μόνος στόχος είναι η μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες.

Για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι σε όλη τη χώρα, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, μουσεία, πανεπιστήμια, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενώ με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, θα υλοποιηθεί και φέτος η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Lets do it Greece 2017» σε όλα τα σχολεία της χώρας, με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης.

Ο Φ.Δ./Λ.Μ. συμμετέχει φέτος στην Διοργάνωση «Let’s Do It! Greece» Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτής στο Δυτικό Οικισμό Αιτωλικού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού και την υποστήριξη του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου. Μετά το πέρας της Δράσης θα ακολουθήσει Ορνιθοπαρατήρηση  παρουσία στελεχών του Φορέα.

“Για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει  μαζί μας, το ραντεβού έχει δοθεί  την Δευτέρα στις 03 Απριλίου 2017 στις 09:20 π.μ. στις εργατικές κατοικίες του Δυτικού Οικισμού Αιτωλικού για να δώσουμε το μήνυμα τις προστασίας του περιβάλλοντος και να περάσουμε μία όμορφη μέρα στη φύση!

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!”, καταλήγει η πρόσκληση του Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button