Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

ΛΑ.Σ. Δυτικής Ελλάδας: “Λευκό ή άκυρο την β’ Κυριακή και Πελετίδη δήμαρχο στην Πάτρα”

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά , με ανακοινωση της, τους χιλιάδες που την εμπιστεύτηκαν δίνοντάς την ψήφο τους, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μάχη να ισχυροποιηθούν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζονται από το ΚΚΕ, τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στις υπόλοιπες κάλπες. Βγαίνουμε ενισχυμένοι από αυτήν τη μάχη, με ισχυρότερη παρουσία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η θέση μας για τον β’ γύρο είναι καθαρή. Ζητάμε από τον λαό –όπως κάναμε και στον α’ γύρο- να ψηφίσει με κριτήριο τη ζωή του, χωρίς να ξεχάσει ποια πολιτική, ποια κόμματα και οι εκπρόσωποί τους μας έφεραν ως εδώ, ποιοι έχουν διακριθεί για την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Με το ίδιο λοιπόν κριτήριο που την πρώτη Κυριακή καλέσαμε τον λαό να πάει στην κάλπη την Περιφέρειας με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον καλούμε τη δεύτερη Κυριακή η επιλογή του να είναι το λευκό ή το άκυρο.

Τέλος, καλούμε στην Πάτρα σε αγώνα για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού, για να έχουμε στον β’ γύρο σαρωτική νίκη του Κώστα Πελετίδη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Ένα Σχόλιο

 1. Από τα ΜΟΝΑ κόμματα με σταθερή πολιτική γραμμή και όχι “φτερό στον άνεμο” όπως κάποιες άλλες.
  Ξεκάθαρες θέσεις και ιδεολογία. Χωρίς συμφωνίες “κάτω από το τραπέζι” με προπορευόμενους δημάρχους-περιφερειάρχες. Γιατί την ψήφο του λαού την τιμά και την σέβεται.
  Ένα κόμμα πάντα δίπλα στον λαό και στον εργαζόμενο.
  Δυστυχώς όμως ο λαός το θυμάται μόνο όταν το χρειάζεται και όταν όλοι οι άλλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη, ΑΛΛΑ το ξεχνάει στην κάλπη.
  Όταν ο εργοδότης, καταπατάει βασικά εργασιακά δικαιώματα, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είναι αυτό που τον υποστηρίζει με κάθε μέσο και χωρίς να ζητάει “δήλωση πολιτικών φρονημάτων”. Γιατί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα στον άνθρωπο, στον εργαζόμενο, στον αγρότη όταν θα χρειαστεί και όχι ΜΟΝΟ όταν είναι η ώρα να ψηφίσει.
  Λευκό και Άκυρο λοιπόν την Κυριακή στους υπόλοιπους και ψήφο στον δήμαρχο Πελετίδη, που ήδη με το σαρωτικό ποσοστό που συγκέντρωσε, φάνηκε η εμπιστοσύνη του λαού της Πάτρας και η αναγνώριση του έργου που έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close