ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

ΛΑΣ Ακτίου-Βόνιτσας: “οι δρόμοι είναι λαϊκή περιουσία”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου-Βόνιτσας χαιρετίζει τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς, που εξέφρασαν την αντίθεση τους στο αίτημα Ξενοδοχείου να κλείσει ο δρόμος στο παραλιακό μέτωπο Παλαίρου – Πογωνιάς.

Παράλληλα, δηλώνει ότι θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση που θα αποφασίσει η τοπική κοινωνία κόντρα σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που υπογράφει ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας», Νώντας Μωραΐτης, αναφέρει:

“Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς, που στις συνεδριάσεις τους στις 10/05/2020 και 24/05/2020 αντίστοιχα, με ομόφωνες αποφάσεις εξέφρασαν την αντίθεση τους στο αίτημα Ξενοδοχείου να κλείσει ο δρόμος στο παραλιακό μέτωπο Παλαίρου – Πογωνιάς.

Τονίζουμε ότι οι δρόμοι είναι λαϊκή περιουσία και προειδοποιούμε τους “αρμόδιους” να μην σχεδιάζουν μια τέτοια εξέλιξη για την περιοχή, κόντρα στην ομόφωνη απόφαση των τοπικών συμβουλίων. Καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να βρουν απέναντι τους την δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας δηλώνει ότι θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση που θα αποφασίσει η τοπική κοινωνία κόντρα σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button