ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο Λαϊκό αγώνα δρόμου Αμφιλοχίας

Την απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου Λαϊκού αγώνα δρόμου Αμφιλοχίας έλαβε ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Αποσκοπώντας στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά την διεξαγωγή του 4ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας, αποφασίστηκε:

“H διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χ/θ 110+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την χ/θ 113+000 της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Θέση `Αγγέλω`) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 17.30΄ ώρα έως 20.15΄ ώρα της Κυριακής 29/09/2019, καθώς και την εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου Λαϊκού αγώνα δρόμου στην πόλη της Αμφιλοχίας Ν. Αιτ/νίας , με τα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ.

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.
Μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας ληφθούν, εφόσον τηρηθούν από τους διοργανωτές τα αναφερόμενα στο ανωτέρω (3) σχετικό έγγραφο.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 29/09/2019 και ώρα 17.30΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ η Απόφαση είναι ανεξάρτητη από τυχόν απαιτούμενη από άλλες διατάξεις έγκριση άλλης συναρμόδιας αρχής.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close