ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ειρήνη Λαγούδη: Πώς εικάζεται ότι πέθανε-παραμένουν τα ερωτηματικά

Πληροφορίες διαρρέονται εκ νέου τις τελευταίες μέρες, μετά τις μη επιβεβαιωμένες ειδήσεις περί ταυτοποιημενων ποινικών διώξεων των αυτουργών της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη.

Του ενός ηθικού αυτουργού και των δύο φυσικών.


Η αλήθεια είναι πως οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σχετικά με την υπόθεση και τις εξελίξεις γύρω από αυτήν, μιας και άλλες πηγές λένε, πως δεν υπάρχει προσωποποιημένη ποινική δίωξη, αλλά δίωξη κατά αγνώστων.

Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δυσκολεύονται να πιστέψουν πως ο πρώην σύντροφος της 44χρονης κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να σχεδιάσει και να εκτελέσει με συνεργούς του, το τέλειο έγκλημα, την στιγμή που από την αρχή ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τις αρχές και δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο σε βάρος του.

Είναι αξιοσημείωτο άλλωστε πως,  μόλις δυο μέρες πριν την εξαφάνιση της Ειρήνης, το ζευγάρι ήταν μαζί στην Αθήνα και τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.

Έτσι, μοιραία τις τελευταίες μέρες εκ νέου βγαίνουν διάφορα συμπεράσματα και γίνονται εικασίες , ενώ υπάρχουν και εκείνοι που εκ νέου στοχοποιούν τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, θεωρώντας τον με βεβαιότητα τον άνθρωπο που οργάνωσε με αριστοτεχνικό τρόπο την δολοφονία. Που εάν είναι δολοφονία και εκτελέστηκε έτσι, προφανώς ήταν προσχεδιασμένη εδώ και καιρό.

Αυτή τη φορά, στο newsit.gr, αναφέρεται πως η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι έδωσε μάχη για να σωθεί, ωστόσο οι δράστες δεν της άφησαν κανένα περιθώριο.

Γράφεται συγκεκριμένα:

“Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν δύο φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην μπορέσει να βγει η γυναίκα από το αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Πρόκειται για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό, άτομα τα οποία όλα δείχνουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η 44χρονη γυναίκα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρήκε μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.

Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα αυτά έγιναν κατά την πάλη της με τους δράστες που επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν ή έγιναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες που τοποθετούνται πλέον στο σημείο της δολοφονίας φρόντισαν να μην το πετύχει και έτσι η άτυχη 44χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button