ΆποψηΡοή Ειδήσεων

ΛΑΕ Αιτωλοακαρνανιας: “Ψηφίζουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται”

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας, για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές:

“Ψηφίζουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται και διεκδικούν στο πλάι των αγωνιζόμενων πολιτών για τα λαϊκά συμφέροντα.


Σήμερα, η πλειονότητα του Ελληνικού λαού μαστίζεται από τη φτώχεια, που έφεραν οι πολιτικές των υποτακτικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να κυριαρχήσουν οι τραπεζίτες και τα πλοκάμια τους.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος και η δράση της Περιφερειακής αρχής, υλοποίησε εκείνες τις κεντρικές πολιτικές που είναι και πολιτικές της ΕΕ και εξυπηρέτησε τους λίγους και δυνατούς, σε βάρος των πολλών και αδυνάτων. Έτσι σήμερα η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι (με τα δικά της στοιχεία) η φτωχότερη στην Ελλάδα και στο έσχατο σκαλοπάτι φτώχειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης-παρακάτω δεν πάει.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες Αιτωλοακαρνάνες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μάη και να δώσουν δύναμη στις δυνάμεις που αγωνίζονται αδιάκοπα κόντρα στις πολιτικές εξαθλίωσης των εκφραστών της οικονομικής ολιγαρχίας και υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αδύναμων και των απροστάτευτων κοινωνικών στρωμάτων.

Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς μνημονιακές πολιτικές!
Υπάρχει άλλος δρόμος!

Ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για Ευρωβουλή
Ψηφίζουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για Περιφέρεια”.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button