Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυψέλη Αγρινίου: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς, Μήτσο Βλάχο (φωτο)

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο.

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης  αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας τονίζοντας ότι η θυσία του Μήτσου Βλάχου ενέπνευσε κι εμπνέει ακόμη το αγροτικό κίνημα και την κοινωνία για νέες  διεκδικήσεις. 


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της οικογένειας Βλάχου, τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον  πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης  κ. Ευστρ. Ηλιάδη, τον πρ. της Λεπενούς Κ. Σταμάτη, τον πρ. της ΤΚ Οχθίων Χρ. Αδάμο, τους πρώην Δημάρχους Δ. Τραπεζιώτη, Δ. Μουρτζιάπη και Γρ. Τζαμαλη, τον εκπρ. Αστ. Διεύθυνσης  Κοσμά Παπαγρίβα, τον Αντ. της Ένωσης Αγρινίου Ι. Καλλίμορφο, τον πρ. της Πολ. Στέγης Λεπενούς «Παναγία Βλαχέρνα»,  τον πρ. του Συλλόγου Λεπενούς «Ο Κατσαντώνης» Γ.Κατσιο, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτωνς Π.Τσάντζαλο .

Παρόντες  οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου,  Θ. Γρίβας, Μ. Σκορδόπουλος,  Κ. Ζώης, Χρήστος Ζαρκαβέλης και  πρόεδροι κοινοτήτων.

Την εκδήλωση συνδιοργανώσαν η οικογένεια Βλάχου,  η  Κοινότητα Λεπενούς, η  Κοινότητα Κυψέλης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», ο Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς.

Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

mnimosino vlaxos (1)

mnimosino vlaxos (2)

mnimosino vlaxos (4)

mnimosino vlaxos (5)

mnimosino vlaxos (6)

mnimosino vlaxos (7)

mnimosino vlaxos (8)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button