Γεγονότα

Κυκλοφοριακό έμφραγμα το πρωί στο Αγρίνιο (φωτο)

geg-kinisi-gorgopotamou-1

 

Μποτιλιάρισμα σήμερα το πρωί σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, με τους οδηγούς, που επιστρέφουν πίσω στις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους να εκδηλώνουν τον εκνευρισμό τους πίσω απ’ το τιμόνι. Το πρόβλημα ήταν πιο έντονο στις οδούς Γοργοποτάμου, Γρίβα και Παναγοπούλου, λόγω του ότι η οδός Γοργοποτάμου ήταν για ώρες κλειστή με σήμανση που τοποθέτησε στο σημείο η ΔΕΥΑΑ, με αποτέλεσμα η εκτροπή της πορείας των οχημάτων στους περιξ δρόμους να καθιστά πιο έντονο το πρόβλημα.

geg-kinisi-gorgopotamou-2

 Η κυκλοφορία στην οδό έκλεισε λόγω εργασιών υπαλλήλων της ΔΕΥΑΑ στο σημείο, που πραγματοποιούσαν σύνδεση της νέας παροχής ύδρευσης ιδιωτικού κτηρίου με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ. Οι εργασίες έγιναν μετά από σπάσιμο που παρουσιάστηκε στις παλιές σωληνώσεις του οικήματος.

Εδώ και λίγη ώρα η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί. 

geg-kinisi-gorgopotamou-3

geg-kinisi-gorgopotamou-4

geg-kinisi-gorgopotamou-5

geg-kinisi-gorgopotamou-6

Μποτιλιάρισμα σήμερα το πρωί σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, με τους οδηγούς, που επιστρέφουν πίσω στις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους να εκδηλώνουν τον εκνευρισμό τους πίσω απ’ το τιμόνι. Το πρόβλημα ήταν πιο έντονο στις οδούς Γοργοποτάμου, Γρίβα και Παναγοπούλου, λόγω του ότι η οδός Γοργοποτάμου ήταν κλειστή με σήμανση, με αποτέλεσμα η εκτροπή της πορείας των οχημάτων στους περιξ δρόμους να καθιστά πιο έντονο το πρόβλημα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button