Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομιλία Τσίπρα στο Αγρίνιο αύριο Δευτέρα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την διεξαγωγή προεκλογικής ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα 20/05/2019 και ώρα 19.30΄ στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην πόλη του Αγρινίου, την Δευτέρα 20/05/2019, προκειμένου διεξαχθεί με ασφάλεια η προεκλογική ομιλία του εν θέματι επισήμου προσώπου στην Πλατεία Δημοκρατίας (κεντρική) της πόλης του Αγρινίου.

ΑΡΘΡΟ (1)
Την απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από 17.30΄ έως 22.00΄ ώρα της 20/05/2019 στις παρακάτω δημοτικές οδούς:
α. Πλατεία Δημοκρατίας και τις οδούς που περικλείουν αυτή,
β. Ι. Σταΐκου και στο τμήμα αυτής από την οδό Γρίβα έως Πλατεία Δημοκρατίας,
γ. Χ. Σαλάκου, σε όλο το μήκος της,
δ. Αναστασιάδη, σε όλο το μήκος της,
ε. Μπαϊμπά και στο τμήμα αυτής από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την συμβολή της με την οδό Κύπρου,
στ. Π. Σούλου και στο τμήμα αυτής από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Αφών Παναγοπούλου,
ζ. Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη,
η. Πεζόδρομο Παπαστράτου και
θ. Σε οποιαδήποτε άλλη οδό ή τμήμα αυτής, πλησίον του χώρου της συγκέντρωσης, κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.
ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 20/05/2019 και ώρα 17.30΄.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close