Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την περιφορά των Επιταφίων

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξιάρχου Δημ. Παπαευθυμίου σχετικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για την περιφορά των Επιταφίων την Μεγάλη Παρασκευή 26/04/2019, στην πόλη του Αγρινίου

Αναλυτικά η απόφαση:

ΑΡΘΡΟ (1)

1. Σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, την ακινητοποίηση αυτών ή την εκτροπή των μέσω παρακαμπτηρίων οδών της πόλης του Αγρινίου, καθ’ όλο το μήκος των διαδρομών που θα ακολουθήσουν οι Επιτάφιοι των Ι. Ναών Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Τριάδας και Αγίου Χριστοφόρου, από ώρα 20.30΄ έως ώρα 22.30΄ της 26/04/2019, ως κάτωθι:
α) Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου: Παπαϊωάννου – Αναστασιάδη – Πλατεία Δημοκρατίας – Σαλάκου –Δαγκλή – Πλατεία Χατζοπούλου – Καλυβίων.
β) Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου: Χαρ. Τρικούπη – Πλατεία Δημοκρατίας.
γ) Ι.Ν. Αγίας Τριάδας: Γοργοποτάμου – Μπαϊμπά – Πλατεία Δημοκρατίας – Π. Σούλου – Μακρή.
δ) Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου: Αγίου Χριστοφόρου – Υψηλάντη – Ι. Σταϊκου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Πλατεία Καραπανέϊκα – Παναιτωλικού – Θεοτοκοπούλου – Ι. Ναός Αγ. Χριστοφόρου.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης από ώρα 17.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 26/04/2019 σε όλο το μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Επιτάφιος του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής, ήτοι στις δημοτικές οδούς: Σ. Τσικνιά, Αφών Παπαστράτου, Σουλίου και Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και την σταδιακή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 19.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 26/04/2019, στις κατωτέρω οδούς: ήτοι Καζαντζή, Σπ. Τσικνιά, Αφών Παπαστράτου, περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας, Σουλίου και στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από Σπ. Τσικνιά έως Σουλίου.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης από 17.00΄ ώρα της 26/04/2019.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close