Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση εργασιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


ΑΡΘΡΟ (1)

1. Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 120+000 έως την χ/θ 135+000 (Τ.Κ. Ανοιξιάτικου Δήμου Αμφιλοχίας), σε θέσεις περιορισμένης έκτασης, για να εκτελεσθούν τμηματικά εργασίες πρασίνου (κοπή χόρτων).
2. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 27/07/2020 έως και 07/08/2020, κατά τις ώρες από 07.00΄ έως 17.00΄, καθημερινά.
3. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Δ.Ε., ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom