Παναιτωλικος

Κωστούλας: «Ευρώπη και ΣΥΡΙΖΑ»

pan-kostoulas1Την ελπίδα ο Παναιτωλικός να καταφέρει να κερδίσει μία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League εξέφρασε ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.   

  Καλοδεχούμενη θα ήταν για τον Παναιτωλικό μία έξοδος στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας. Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή για την διακυβέρνηση της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στην εφημερίδα «Αγορά»

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο πριν τον Παναιτωλικό:

«Δεν είχα καμία σχέση. Όμως όταν επέστρεψα, ήθελα με κάτι να ασχοληθώ. Και όταν ένας γνωστός μου, μετανάστης και αυτός στη Σουηδία, μου μίλησε το 2005 για τον Παναιτωλικό, πήρα την ομάδα με στόχο να μείνω για τρία-τέσσερα χρόνια, να δημιουργήσω μια υγιή κατάσταση στον σύλλογο και να τον παραδώσω εύρωστο σε κάποιον άλλον. Ε, τα λίγα χρόνια έγιναν ήδη εννιά».

Για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Μακάρι αλλά δεν είναι τόσο απλό. Χρειάζονται με το καλημέρα στις 300.000 για μετακινήσεις, ξενοδοχεία και τα συναφή. Όμως, μην το συζητάς. Είναι καλοδεχούμενη τέτοια έξοδος. Άσε που άμα πας καλά και μπεις σε όμιλο μπαίνουν αρκετά λεφτά στο ταμείο».

Για το αν θα ενισχυθεί ο Παναιτωλικός με μεταγραφές:

«Ε, βέβαια θα τις κάνουμε».

Για το γεγονός ότι έχει ταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πράγματι. Δεν είμαι κομματικά ενταγμένος, αλλά ανήκω στην Αριστερά. Και θεωρώ ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή».
   sday.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close