Παναιτωλικος

Kωστούλας: Διαιτητικές και οικονομικές αδικίες, οι παράγοντες της βίας!

sup-kostoulas

Για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος φαινόμενα βίας στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αλλά και για την διοικητική αδικία που υφίσταται η ομάδα του μίλησε ο Φώτης Κωστούλας.

 Tο αφεντικό της Αγρινιώτικης ΠΑΕ φιλοξενήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ όπου αναφέρθηκε σε αρκετά θέμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου!«Αποφάσισα πως ή θα γίνει όπως το θέλω εγώ ή θα σηκωθώ να φύγω. Σε αυτή την πορεία ήμουν και σε αυτή την πορεία είμαι ακόμα. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες» τόνισε ο κ. Κωστούλας για το πως έχει αντιμετωπίσει την βία στο γήπεδο του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: «Υπήρξε θέληση κι από εμένα, αλλά κι από τους συνεργάτες μου και καταφέραμε αυτή την στιγμή να έχουμε ένα γήπεδο που το απολαμβάνουν όσοι θέλουν να βλέπουν και να απολαμβάνουν ποδόσφαιρο και όχι φωνές, βρισιές και όλα τα άλλα. Δεν έχουμε αυτή την στιγμή οπαδούς μέσα. Μάλιστα φέτος μας έστειλαν και μήνυμα ότι για τιμωρία μας θα κάνουν αποχή και δεν θα πατήσουν στο γήπεδο. Αναλογικά όσοι δημιουργούν τα προβλήματα είναι ίδιοι σε όλες τις ομάδες. Απλά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από κάποιες ομάδες. Αλλά αν υπάρχει βούληση τότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν οι ομάδες».

Σε ερώτηση για το αν επενδύει τα λεφτά του σε ένα πρωτάθλημα του 50-50 ή όχι, ο κ. Κωστούλας επισήμανε: «Το 50-50 δεν το έχω ζήσει ποτέ. Δεν το γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να μιλήσω και γι’ αυτό. Όσο αφορά τις αδικίες, τόσο τις διαιτητικές αλλά και τις οικονομικές μεταξύ των ομάδων δημιουργούν την κακιά ατμόσφαιρα στην Σούπερ Λίγκα και είναι και ο μεγαλύτερος παράγοντας για την βία στα γήπεδα, που αφορά τόσο τους φιλάθλους και τους οπαδούς, όσο και τους παράγοντες».Εν συνεχεία θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς τον Σταύρο Κοντονή: «Να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει σε όσα όλους τους μήνες διατυμπανίζει. Να μην κάνει πίσω στις προσπάθειες που κάνει, κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν. Όταν κάνουν πίσω σε πιέσεις από λόμπι. Αν το καταφέρει θα έχει την στήριξη όλων μας».

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε και στο θέμα της ασφάλειας των γηπέδων τονίζοντας το πόσο μεγάλο είναι το κόστος των μικρομεσαίων ΠΑΕ προς την αστυνομία και ζήτησε από τον κ. Κοντονή να περιλάβει και αυτά τα έξοδα στον νόμο του, ώστε οι ομάδες να μην φορτωθούν πολλά περισσότερα!

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button