Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κωστίκογλου: «Τα μέλη της Συλλογικής Κίνησης για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια»

«Τα μέλη της Συλλογικής Κίνησης (Γιαννόπουλος, Καλαϊτζόπουλος και Μοσχονά) για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια, με την γνωστή τακτική τους των προσωπικών επιθέσεων και συκοφαντιών. Γνώριμο σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτης Κωστίκογλου.

Αφορμή τα όσα εξέφρασαν νωρίτερα σε χθεσινή ανακοίνωσή τους τα μέλη της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης».


Αναφέρει ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Τα μέλη της Συλλογικής Κίνησης (Γιαννόπουλος, Καλαϊτζόπουλος και Μοσχονά) για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια, με την γνωστή τακτική τους των προσωπικών επιθέσεων και συκοφαντιών. Γνώριμο σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην πιο δύσκολη περίοδο για την Αγορά, έχουμε επιλέξει ως Δ.Σ. να πιέζουμε την Πολιτεία για μέτρα στήριξης ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν οι μικρές επιχειρήσεις. Αντιθέτως, η Συλλογική Κίνηση επιδιώκει την εσωστρέφεια και τον διχασμό.

Το κύριο ζητούμενο για εκείνους, μάλλον η εμμονή τους, δείχνει να είναι το πενθήμερο και όχι τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου (επιταγές, ενοίκια, ρευστότητα, φορολογικές, ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.α.)

Στο σημείο αυτό, αφού αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για άλλη μια φορά για νούμερα, να υπενθυμίσουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη ότι στις εκλογές το Ενωμένο Εμπόριο έλαβε τα διπλάσια σχεδόν ψηφοδέλτια (98) σε σχέση με τη Συλλογική Κίνηση(54), με έδρες 5 έναντι 3.

Η, δε, πλειοψηφία, είτε απόλυτη είτε ενισχυμένη, είναι πλειοψηφία. Κάποτε πρέπει να το αποδεχτούν και να το ξεπεράσουν, αφήνοντας κι όσους έχουν εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο να ασχοληθούν με τα τόσα προβλήματα του κλάδου μας.

Σε ότι αφορά τα ερωτήματα προς την ΕΣΕΕ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σας παραθέτουμε το έγγραφο του Συλλόγου με αριθμό πρωτοκόλλου 17964/9-7-2021 προς την ΕΣΕΕ καθώς και το e-mail προς την Πολιτική Προστασία, το οποίο εστάλη από τον προσωπικό μου λογαριασμό την Δευτέρα 12-7-2021, λόγω της απουσίας της υπαλλήλου του Συλλόγου σε κανονική άδεια.

Ειλικρινά, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να απαντούμε στις προκλήσεις σας. Όποιος έχει μαγαζί αυτή την εποχή έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από τις προσωπικές εμμονές κάποιων.
Αντιθέτως, θα ενισχύσουμε ακόμη πιο πολύ την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από ένα περίπου χρόνο, στην πιο δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κόσμο, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε αναλάβει και της ανάγκης στήριξης των συνάδελφων.

Μόνος στόχος μας να καταφέρουμε να είμαστε παρόντες στην Αγορά και την επόμενη μέρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

 

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button