Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κώστας Λύρος: Επιτυχής η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό με άρτια οργάνωση και επιπλέον φροντίδα λόγω των υγειονομικών συνθηκών.

«Η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον και πολυπληθή συμμετοχή από ντόπιους και πολλούς επισκέπτες οι οποίοι και χθες απόλαυσαν το ψάρι , όπως η τέχνη της Αιτωλικιώτικης κουζίνας ξέρει καλά να προσφέρει και διασκέδασαν με συνοδεία ορχήστρας στη πλατεία του Αιτωλικού και στα γραφικά του σοκάκια που γέμισαν με κόσμο» τονίζει ο Κώστας Λύρος.


Αναφέρει ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, στα κοινωνικά δίκτυα:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό με άρτια οργάνωση και επιπλέον φροντίδα λόγω των υγειονομικών συνθηκών.

Η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον και πολυπληθή συμμετοχή από ντόπιους και πολλούς επισκέπτες οι οποίοι και χθες απόλαυσαν το ψάρι , όπως η τέχνη της Αιτωλικιώτικης κουζίνας ξέρει καλά να προσφέρει και διασκέδασαν με συνοδεία ορχήστρας στη πλατεία του Αιτωλικού και στα γραφικά του σοκάκια που γέμισαν με κόσμο .

Η γιορτή ψαριού είναι μια γιορτή που είναι ενταγμένη στο Δίκτυο Γιορτών Ελληνικής Γης. Τα Προϊόντα Ελληνικής Γης μπορούν και πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του δήμου μας στις διεθνείς αγορές.
Τηρώντας με χαρά τα έθιμα μας και τις θεσμοθετημένες δράσεις μας στοχεύουμε και μέσα από αυτές στην προβολή και την ανάδειξη του τόπου μας γιατί πραγματικά το αξίζει.

Και του χρόνου με υγεία!

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button