Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Χρήστος Κοσίνας: Ο 24χρονος υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα στους νεους

Ο 24χρονος Χρήστος Κοσίνας είναι ο νεότερος υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΡΠΑ, πρόκειται για κίνηση που στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος.

Γεννήθηκε στην Πάτρα, είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας και μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της Βιολογικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο ίδιος, σε μήνυμά τους για τις εκλογές της Κυριακής, αναφέρει:

«Από τη μια, η νεολαία έχει δεχτεί σοβαρά πλήγματα μέσα από τη κρίση και τα μνημόνια. Η μαζική φυγή νέων στο εξωτερικό, ο μετεωρισμός όσων μένουν πίσω μεταξύ μισοεργασίας-μισοανεργίας, οι πρωτοφανείς συνθήκες εργασιακής εκμετάλλευσης που αντιμετωπίζουμε, αποτελούν ανοιχτές πληγές στο σώμα της νεολαίας, που δεν θα κλείσουν συνεχίζοντας την ίδια πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

Από την άλλη, αυτή η γενιά της κρίσης έχει γνωρίσει τον δρόμο του αγώνα, της δύναμης που έχει το ανατρεπτικό μαχητικό κίνημα, βρέθηκε πολλές φορές στη θέση του ρυθμιστή του κεντρικού πολιτικού σκηνικού με τις επιλογές και τις διεκδικήσεις της.

Απευθύνουμε κάλεσμα στη νέα γενιά να επιμείνουμε σε αυτόν τον δρόμο πάλης, για να σπάσει το κλίμα παραίτησης, απόγνωσης και ατομικού δρόμου. Να πάρουμε πίσω όσα μας στέρησαν, και ακόμα περισσότερα, μέσα από τους μαχητικούς και ανυποχώρητους αγώνες μας.»

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close