ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Κορυφαία ρολόγια Rolex Presidents για απαιτητικούς

Τι ακριβώς κάνει αυτή τη σειρά τόσο προεδρική;

Ίσως να αναρωτιέστε, πώς κατάφερε η Rolex να βελτιώσει ένα ήδη τέλειο ρολόι;

Το 1956, το Rolex Day-Date με το εύχρηστο βραχιόλι του προέδρου εμφανίστηκε στους καρπούς των παγκόσμιων ηγετών, των προέδρων του CEO και άλλων αξιωματούχων ανώτερου επιπέδου, δίνοντάς του τον τίτλο «Πρόεδρος» του Rolex που φέρνει μέχρι σήμερα. Όπως και με όλα τα ρολόγια Rolex Day-Date President που κυκλοφόρησαν έκτοτε, το μοναδικό βραχιόλι Rolex παρέμεινε συνεπές με αρκετές καινοτομίες στις θήκες ρολογιών, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, τους πίνακες και τα σχέδια.

Ένα πατενταρισμένο μπλεParachrom μπορεί να βρεθεί σε αυτό το ρολόι, προσφέροντάς του 10 φορές την προστασία από τους κραδασμούς από ένα κανονικό ρολόι. Εκτός από το ότι είναι αδιάβροχο, η Rolex πρόσθεσε έναν αμυντικό μηχανισμό για να αποτρέψει ανεπιθύμητα σήματα EMF που μπορούν να διαταράξουν τη μηχανική ενός ρολογιού με την τελευταία τους καινοτομία σε αντιμαγνητικά υλικά.

Το απόσπασμα νικελίου-φωσφόρου Rolex “Chronergy” είναι ένα από τα τελευταία διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Rolex που εμποδίζει τα μαγνητικά πεδία να προκαλούν παρεμβολές που μπορούν να επηρεάσουν την ακρίβεια του ρολογιού.

Πρόσφατα στο περίπτερο BaselWorld Rolex του 2015, παρουσιάστηκαν τέσσερις νέες προσθήκες στην οικογένεια Rolex Day-Date. Οι νεότερες προσθήκες έχουν πάρει τον σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

Κάθε μία από τις 4 νέες προσθήκες μπορεί να βρεθεί σε διάφορα υλικά, όπως το ίδιο το κράμα της Rolex, το χρυσό Everose με τη μοναδική απόχρωση του ροζ χρυσού που μπορεί να βρεθεί μόνο σε ρολόγια Rolex.

Επιπλέον, μπορούν να αγοραστούν σε 950 πλατίνα, λευκό χρυσό 18kt και κίτρινο χρυσό 18kt. Όπως με όλα τα ρολόγια Rolex Day Date, οι λειτουργίες του Day-Date περιλαμβάνουν ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημέρα και ημερομηνία.

Παραδοσιακά, ένα ρολόι με αντηλιακή ακτίνα μπορεί να βρεθεί σε αυτά τα ρολόγια, αλλά ο Rolex αποφάσισε να κτυπήσει τα σχέδια του καναλιού σε μερικές εγκοπές εφαρμόζοντας μοτίβα με λέιζερ. Αυτά τα νέα μοτίβα προσθέτουν τώρα υφές και μοτίβα σε ένα ήδη όμορφο ηλιακό καντράν. Εκτός από τα νέα σχέδια, η Rolex κυκλοφόρησε επίσης μερικά νέα χρώματα κλήσης στην εξίσωση που περιλαμβάνουν Ice Blue, Silver, Sundust και Champagne.

Ενώ οι αισθητικές αλλαγές σε αυτήν τη σειρά είναι αρκετά προφανείς και όμορφες, υπάρχουν και μερικές εσωτερικές αναβαθμίσεις. Το Oyster Perpetual Day-Date 40 στεγάζει τώρα τη νέα εσωτερική κίνηση, το διαμέτρημα 3255 που είναι μια ολοκαίνουργια καινοτομία σε αυτό το υπερθετικό χρονόμετρο δίνοντάς του ένα αποθεματικό ισχύος 70 ωρών. Με το Rolex President Day-Date, το καλύτερο συνεχίζει να βελτιώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button