ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

O Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού στην Marketing Greece

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, στο σημαντικό κοινωνικό εταίρο σε θέματα τουρισμού, Marketing Greece, στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας, Ιωάννα Δρέττα, τον Μιχαήλ Κυριακίδη, Διευθυντή Προγραμμάτων του InSETE, και την Ρένα Σκουλούδη, Διευθύντρια Marketing & PR.

Στη συνάντηση έγινε μια ανασκόπηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, ενώ παρουσιάστηκαν από την κ. Δρέττα οι νέες τάσεις στην τουριστική προβολή και εξετάστηκαν δυνατότητες συνεργασίας με σκοπό την προβολή του προορισμού της Δυτικής Ελλάδας στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό.


Όπως δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, «η Marketing Greece, αποτελεί έναν σημαντικό κοινωνικό εταίρο σε θέματα τουρισμού, και η στενή της συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, θα επιτρέψει να υπάρξουν ευρύτερες συνέργειες προς όφελος της περιοχής μας».
Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, συνόδευσε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button