Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Κόροιβος για τον αγώνα με τον Χ. Τρικούπη: «Aτυχές συμβάν η λεκτική επίθεση»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μέσα από ανακοίνωσή του πήρε θέση για όσα έγιναν στην χθεσινή επεισοδιακή αναμέτρηση με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η ομάδα της Αμαλιάδας τόνισε ότι ζήτησε κατ’ επανάληψη την συνέχιση του αγώνα, ωστόσο οι Αιτωλοακαρνάνες προτίμησαν να φύγουν.

Ακόμη τονίζει ότι η λεκτική επίθεση που έγινε προς την πρόεδρο των φιλοξενούμενων ήταν μία άτυχη στιγμή, ωστόσο υπογραμμίστηκε ότι δεν γίνεται να υπάρχουν σκιές για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας, που έχουν δείξει το πόσο κόσμιοι είναι σε όλη την πορεία του Κοροίβου στην Α1 και την Α2. Τέλος η ανακοίνωση έκλεισε επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τον οργανισμό του Μεσολογγίου.


Aναλυτικά η τοποθέτηση του Κοροίβου:

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Α Κόροιβος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας μας, πόσο δε όταν μιλάμε για ένα φιλικό. Ο χθεσινός αγώνας με την ομάδα του Χ. Τρικούπη ήταν επίσημος φιλικός αγώνας με 3 ορισμένους διαιτητές, που σημαίνει ότι οι κανόνες παιδείας έχουν εφαρμογή κατά την αντικειμενική κρίση τους. Η απόφαση της ομάδας του Μεσολογγίου να φύγει από το γήπεδο και να διακοπή οριστικά ο φιλικός αγώνας στέρησε και από τους διαιτητές το δικαίωμα να εφαρμόσουν τους αντίστοιχους κανονισμούς, όπως προβλέπεται.

Σε κάθε περίπτωση παραδεχθήκαμε ότι η λεκτική επίθεση ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητήσαμε κατά επανάληψη να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας, όμως δεν υπήρχε ανταπόκριση.

Αυτό όμως που δεν θα δεχθούμε , είναι σκιές για την στάση και την συμπεριφορά του κόσμου και της έδρας του κλειστού τις Ήλιδας. Από το 2010 ο Κόροιβος αγωνίζεται σε επίπεδο Α1 και Α2 εθνικών κατηγοριών σε αυτό το γήπεδο που είναι ένα από τα πραγματικά στολίδια του Ελληνικού μπάσκετ και ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια και έκτροπα, γι’ αυτό άλλωστε και στα 4 χρόνια της παρουσίας του στην basket league πήρε 3 βραβεία fair play ή αλλιώς «ευ αγωνίζεσθαι»!!!

Τέλος επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με την συμπαθή ομάδα του Χ. Τρικούπη!!!

Πηγή: basketblog.gr

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button