Γεγονότα

Κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσολογγίου

epi-pita-ekpedeftikoi-mesologgiou4

Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών έλαβε μέρος στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου “Κωστής Παλαμάς”, που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου ανήμερα της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Λευτεράτος Σπύρος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης  Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Σωτηρακόπουλος Γεώργιος και Αναστασόπουλος Μαρίνος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Π.Ε. κ. Μπαρμπετάκης Αντώνιος, ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κολτσίδας Παναγιώτης, η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου – Θέρμου κ. Γιαννακογεώργου Όλγα, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώτση Βίκυ, ο , ο Γ.Γ. του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Σολδάτος Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ.  Σκαρμούτσος Αναστάσιος.epi-pita-ekpedeftikoi-mesologgiou5Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσάμης Δημήτρης, αφού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς έκοψε την πίτα, στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «…θα πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από το Σύλλογό μας, γιατί σε μια εποχή που κυριαρχεί ο ατομικισμός, μόνο μέσα από την ενότητα και τη συλλογική δράση μπορούμε να πετύχουμε την επίλυση των καυτών προβλημάτων της Παιδείας…».

epi-pita-ekpedeftikoi-mesologgiou2

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στην Εκπαίδευση οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί του 2014 και δόθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βιβλία στα παιδιά των εκπαιδευτικών καθώς και στο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου. Τυχερή του φλουριού ήταν η Γραμματέας του ΠΥΣΠΕ κ. Καραγιάννη Λιάνα.

epi-pita-ekpedeftikoi-mesologgiou1 epi-pita-ekpedeftikoi-mesologgiou3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button