Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κοντά στους πληγέντες και το Μεσολόγγι

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου θλίβεται για τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται από εχθές το απόγευμα στην Αθήνα και ιδιαίτερα για την απώλεια των άτυχων συνανθρώπων μας που δεν κατάφεραν να σωθούν από τον πύρινο εχθρό που εμφανίστηκε και σκόρπισε το φόβο και τον θάνατο.

Από πλευράς της η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. θα βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ώστε να προμηθευτούν οι πληγέντες τις πρώτες βοήθειες που χρειάζονται.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις γίνονται συγκεντρώσεις ειδών πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τρόφιμα από το Σωματείο Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγράφων 3-5 Μαρούσι (τηλ. 6944987730).

Επίσης και στην πόλη του Μεσολογγίου, από την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και  Διάσωσης – ΕΟΕΔ στα γραφεία της (παλαιό Νοσοκομείο) θα γίνεται συλλογή ρούχων, τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων (γάζες, betadin, fucidin, πάνες, μωρομάντηλα) τα απογεύματα της Τρίτης – Τετάρτης και Πέμπτης 18:00 με 21:00.

Καθώς και κλιμάκιο της Ομάδας θα αποχωρήσει από την πόλη  με σκοπό να προσφέρει τις απαραίτητες βοήθειες στους πληγέντες.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close