Δυτική Ελλάδα

Κοινωνικό πρόσωπο από τους ποδηλάτες της Βόνιτσας

spo-podilates-bonitsaΣε μία ενέργεια άξια πολλών συγχαρητηριών προχωρούν οι ποδηλάτες Βόνιτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας. Στο πλαίσιο λοιπον του 2ου Bike Party το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί αύριο (Πέμπτη 1η Αυγούστου) οι ποδηλάτες Βόνιτσας αποφάσισαν τα έσοδα από την πώληση των αναψυκτικών και των μπυρών να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μικρό Κωνσταντίνο από την Πρέβεζα ο οποίος δίνει μάχη με την λευχαιμία…

Σας καλούμε λοιπόν όλους να προσφέρετε σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει ο μικρός Κωνσταντίνος να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Φυσικά εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόνταν αν δεν υπήρχε τόσο η συμπαράσταση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και πιο συγκεκριμένα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου όσο και των χορηγών της εκδήλωσης. Χορηγίες οι οποίες προέρχονται τόσο από τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Δήμου μας όσο και από πολλούς συμπολίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν από το πρόβλημα του μικρού Κωνσταντίνου.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως με την εισοδό σας στην Κουκουμίτσα θα προμηθεύεστε όλοι σας από έναν λαχνό με τον οποίο θα μπορείτε να πάρετε δωρεάν 2 σουβλάκια καθώς και διάφορα εδέσματα τα οποία θα έχουν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας.

Η τιμή για τα αναψυκτικά και τις μπύρες είναι στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ και όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν, όπως ανέφερα και παραπάνω θα διατεθούν για τον μικρό Κωνσταντίνο από την Πρέβεζα.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Πέμπτη 1η Αυγούστου στην Κουκουμίτσα και φυσικά για όποιους και όποιες θέλουν στις 20:00 έχει οριστεί το ραντεβού στον Φάρο της Βόνιτσας για τον τρίτο ποδηλατικό γύρο της πόλης μας.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

http://www.amvrakikosnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close