ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Απαντά η “Κοινωνία Μπροστά” στον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Την ανακοίνωση του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (Παλαμαϊκής Σχολής),σχολιάζει η παράταξη  «Η Κοινωνία Μπροστά» του Δήμου Μεσολογγίου.

Ο Διευθυντής κ. Γιώτης Ασημάκης, είχε απαντήσει σχετικά με την κατανομή των επισκευαστικών των σχολείων από τη Β/θμια Σχολική Επιτροπή του δήμου.


Στην γραπτή του δήλωση ο εκπαιδευτικός, είχε επικρίνει την στάση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Παπαδόπουλο, κάνοντας λόγο για “αγνωμοσύνη και μικροπολιτική σε βάρος μαθητών”.

Η “Κοινωνία Μπροστά”, απαντά με το παρακάτω κείμενο:

“Αγαπητέ κ. Γιώτη,

Η αναφορά σας στο γηγενές στοιχείο σας και η επιθυμία σας για ονομασία «Παλαμαϊκή Σχολή» και όχι 1ο Γυμνάσιο, αρχικά έπρεπε να εκφραστεί στην Επιτροπή στην οποία συμμετέχετε, καθώς εμείς αναφερόμαστε στα επίσημα έγγραφα τα οποία εσείς υπογράφετε και απ’ ό,τι φαίνεται εκεί δεν έχετε πρόβλημα που δεν το ονομάζουν «Παλαμαϊκή Σχολή».

Όσον αφορά τις εντυπώσεις που προσπαθείτε να κερδίσετε, να σας πούμε ότι δεν είναι καθόλου δεοντολογικό στο ερώτημα να απαντάτε εσείς που είσαστε ο διευθυντής που πήρε το μεγαλύτερο ποσό στην κατανομή.

Ο συνδυασμός μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ουδέποτε στράφηκε ενάντια στους μαθητές, απλά έθεσε το ερώτημα τι γίνεται με τους άλλους μαθητές και τις άλλες σχολικές μονάδες. Άραγε αυτές δεν έχουν ανάγκες; Η αντίδρασή σας είναι εκείνη που θέτει ερωτήματα αν πραγματικά ως μέλος Σχολικής Επιτροπής λειτουργείτε προς όφελος όλων των σχολικών μονάδων.

Η αμετροέπεια και ο χαρακτηρισμός ατόμων και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του τύπου «ημιμαθείς» και «απληροφόρητοι» προκαλεί τουλάχιστον σκεπτικισμό. Ξέρετε πολλές φορές το θυμικό δεν είναι καλός σύμβουλος στα δημόσια πράγματα. Για το λόγο αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα χωρίς περίσκεψη δημοσιοποιείτε.

Όσο για την πληροφόρηση και τους πληροφοριοδότες, μάλλον εσείς τα έχετε μπερδέψει, εμείς δεν λειτουργούμε με τέτοια εργαλεία και πρακτικές. Ενημερωνόμαστε καθημερινά από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχοντας ιδία άποψη και θέση, η οποία δεν είναι άλλη από την κάλυψη όλων των αναγκών, όλων των σχολικών μονάδων, χωρίς διακρίσεις.

ΥΓ1. Τα περί αγνωμοσύνης, μικροπολιτικής και εντυπώσεων σας τα επιστρέφουμε, γιατί κατά τα φαινόμενα είστε ο πιο ευνοούμενος διευθυντής σχολικής μονάδας από τη δημοτική αρχή και εφέτος (15.000 ευρώ) και πέρυσι (9.000 ευρώ) και παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχετε λαμβάνειν και από άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου. Ή δεν είναι έτσι;

ΥΓ2. Με δεδομένο ότι οι ανάγκες του σχολείου σας ανέρχονται με το ΦΠΑ περίπου σε 30.000 ευρώ (βλέπετε κάτι γνωρίζουμε και εμείς), γιατί δεν διεκδικήσατε πέντε (5) χρόνια τώρα την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου από πιστώσεις του Δήμου, με βάση την υπάρχουσα τεχνική έκθεση;

Φοβηθήκατε να “σπάσετε αυγά”; Μήπως εκεί πρέπει να στρέψετε τα βέλη σας;

ΥΓ3. Εάν η κουλτούρα της Παλαμαϊκής Σχολής – κατά τη δική σας δήλωση – είναι να ζήσετε με ασφάλεια στην “παράγκα” σας, τότε να μας επιτρέψετε να πούμε ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων…”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button