Ροή ΕιδήσεωνΣτοίχημα

Κληρώσεις του πιο διαδεδομένου τυχερού παιχνιδιού στην Ελλάδα, το Κίνο

Όπου και αν βρεθείς στην Ελλάδα, σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ θα βρεις οθόνες να δείχνουν Κίνο, και συγκεκριμένα τους αριθμούς προηγούμενων ή ζωντανών κληρώσεων.

Βλέπετε το ΚΙΝΟ  στον ΟΠΑΠ με μια κλήρωση ανά 5 λεπτά από τις 8:00 μέχρι τις 23:55 κάθε μέρα με 192 τυχερές κληρώσεις, δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του. Πάντα σε λίγα λεπτά υπάρχει μια νέα κλήρωση και ο χρόνος που χρειάζεστε για να παίξετε ΚΙΝΟ στον ΟΠΑΠ είναι ελάχιστος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανεξαρτήτως ώρας περιμένουν μπροστά στις οθόνες για να μάθουν τα μαγικά νούμερα της εκάστοτε κλήρωσης.


Εάν πέρα από ΚΙΝΟ ασχολείστε και με το αθλητικό στοίχημα, τότε υπάρχει μια διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία κατάλληλη για εσάς. Στην Leon Bet υπάρχουν διάφορες επιλογές ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος. Εκεί μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ποντάρετε σε όποιον αγώνα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας τις επιλογές που σας προσφέρονται!

Το Κίνο είναι ένα παιχνίδι που υπάρχουν οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 80 και σε κάθε κλήρωση επιλέγονται 20 από αυτούς. Για να παίξεις πρέπει να διαλέξεις τους αριθμούς σου και το ποσό που θέλεις να βάλεις. Μπορείς να διαλέξεις από 1 έως και 12 αριθμούς ενώ το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις είναι 0.50 ευρώ. Εδώ είναι ένα κομβικό σημείο καθώς στο ΚΙΝΟ δεν χρειάζεται να πετύχεις όλους τους αριθμούς που διαλέγεις και όμως να βάλεις 12 αριθμούς δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Τα κέρδη σου επηρεάζονται από τους πόσους αριθμούς έβαλες, για παράδειγμα αν μαντέψεις τους 5/12 αριθμούς θα πάρεις αισθητά λιγότερα χρήματα από κάποιον που ‘έπιασε’ 5/6. Για αυτό οι ειδικοί θα σας συμβουλεύουν να επιλέξετε μεταξύ 4 και 8 αριθμών για μέγιστα κέρδη.

Τελευταία, μπήκε και η επιλογή να παίζετε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ. Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά έχουν ενταχθεί στο ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ, όπως το ΚΙΝΟ BONUS, που είναι ένας ειδικός αριθμός που εμφανίζεται με κόκκινο στην οθόνη και αν επιλέξεις να προβλέψεις και αυτόν αυξάνεται η αξία του δελτίου σου. Υπάρχει και η δυνατότητα να δηλώσεις το δελτίο σου να συμμετέχει σε παραπάνω από μια κληρώσεις, για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου. Μπορείς να στοιχηματίσεις και στο εάν οι περισσότεροι από τους 20 αριθμούς θα είναι μονοί, ζυγοί ή θα είναι από δέκα και οι δύο. Κλείνοντας, το ΚΙΝΟ είναι ένα απλό και προσιτό τυχερό παιχνίδι, το οποίο όπως αποδειχθεί στο Αγρίνιο μπορεί να αποφέρει σημαντικά χρηματικά κέρδη στους τυχερούς.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button