Γεγονότα

Κλειστή για πεζούς και οχήματα η γέφυρα του Αυλακίου

koi-avlaki-gefyraΔόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Ματσούκα για την διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο 36χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού – Αυλακίου (Γέφυρα Αυλακίου) και εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στην Γέφυρα Αυλακίου εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις) ».
Αναλυτικά:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο 36ο χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού – Αυλακίου (Γέφυρα Αυλακίου) και εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στη Γέφυρα Αυλακίου , εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις).

Άρθρο 2ο

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την λήξη των φαινομένων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Το Α.Τ. Εμπεσού για το χρονικό διάστημα των φαινομένων αυτών και μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας , να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα αρμοδιότητάς του με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας οχημάτων.

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν3861/2010.
Με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ. οδική σήμανση.

Άρθρο 4ο

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 ( Κ.Ο.Κ.) , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
Η εφαρμογή ( εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ. Εμπεσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close