Γεγονότα

Κινητοποιήσεων συνέχεια για τους καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης(φωτο)

koi-elme-tainia3

Συνεχίζοντας τις δράσεις τους οι καθηγητές, βρέθηκαν σήμερα στο βράδυ στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο, με πρωτοβουλία της Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας. Υπό τους ήχους μουσικής συγκεντρώθηκαν για να ενημερώσουν για ακόμη μια φορά τον κόσμο για τις δράσεις τους, ενώ προβλήθηκε με τη βοήθεια ενός προτζέκτορα και βίντεο που αφορούσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών σε ολόκληρη τη χώρα αυτή την περίοδο.

Καθηγήτρια και μέλος της Β’ΈΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ανέγνωσε το ψήφισμα της ΟΛΜΕ, ενώ και άλλοι καθηγητές απήυθυναν χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων μίλησαν και εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών που δήλωσαν για ακόμη μια φορά πως συμπαρίστανται στον αγώνα των εκπαιδευτικών.

koi-elme-tainia4

Στη σημερινή συγκέντρωση παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Τριανταφύλλου. «Στις προσπάθειες της κυβέρνησης όλον αυτό το χρόνο για πλήρη διάλυση και απαξίωση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, υπάρχει απάντηση. Αυτή είναι οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών», δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής.

koi-elme-tainia2

Αύριο θα υπάρξει νέα απεργιακή συγκέντρωση στις 11π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, στην οποία επίσης θα συμμετέχει και το Συντονιστικό Συνδικάτων – Φορέων του Αγρινίου.

koi-elme-tainia1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button