ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στο Αγρίνιο: Πιέζουν Σταρακά και ΠΑΣΟΚ για ανανέωση των συμβάσεων προσωπικού

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας για την επείγουσα ανάγκη ανανέωσης των συμβάσεων του προσωπικού που εργάζεται στο πρόγραμμα «Νοσηλεία κατ’ οίκον-Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας» του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου που υλοποιείται από το 2019 και εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020, κατέθεσαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, μαζί με τον βουλευτή Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικό υπεύθυνο του Κινήματος σε θέματα Υγείας, Ιωάννη Τσίμαρη καθώς και τον βουλευτή Ξάνθης και κοινοβουλευτικό υπεύθυνο του Κινήματος σε θέματα ψυχικής υγείας, Μπαράν Μπουρχάν.

Με αυτή την αναφορά, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ζητάει να ανανεωθούν οι συμβάσεις που λήγουν στις 31/12, ώστε να συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών σε άτομα που χρήζουν ψυχιατρική φροντίδας αλλά αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις υπάρχουσες δομές ψυχικής υγείας στην περιοχή.


Το κείμενο της αναφοράς που κατατέθηκε, στην οποία επισυνάπτεται σχετική επιστολή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου, έχει ως εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδη

Θέμα: «Επείγουσα ανανέωση συμβάσεων προσωπικού του προγράμματος “Νοσηλεία κατ’ οίκον-Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας“ του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου».

Κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλουμε έγγραφο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου που αφορά την επείγουσα ανανέωση συμβάσεων προσωπικού του προγράμματος «Νοσηλεία κατ’ οίκον-Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας» που υλοποιείται από το 2019 και εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». Με το εν λόγω πρόγραμμα παρέχονται υπηρεσίες σε άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας αλλά αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις υπάρχουσες δομές ψυχικής υγείας της περιοχής. Η προγραμματική σύμβαση του προγράμματος λήγει στις 31/12/2023.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας για την ανανέωση των συμβάσεων του υπάρχοντος
προσωπικού, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη φροντίδα των θεραπευομένων καθώς και η απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Ψ.Υ. Αγρινίου, που αποτελεί τον μοναδικό φορέα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην ευρύτερη περιοχή.

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2023

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ
ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. η ψυχικές και οι σωματικές παθήσεις επηρεάζουν αυτούς που δεν δίνουν δικάρα για το τι τρώνε τι πίνουν και τι κάνουν. Οπωσδήποτε φταίνε και οι πολιτικοί τενεκέδες με της φοροληστείες και τα χαράτσια που επιβάλουν από παράνομα και εικονικά χρέη πού τα χρεώνουν στους πολίτες. άλλα εσείς οι σόσιαλ ληστες , ειστε υπερ του όλοι μαζί τα φάγαμε όπως έλεγε και εκείνος ο μπουχέσας ο πάγκαλος. το άλλος πηδάει και τα χρεώνουμε σε όλους να το ξεχάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button