Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Την Πέμπτη στο Αγρίνιο η επίσημη παρουσίαση του “Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων”

Η επίσημη παρουσίαση του “Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων” στα ΜΜΕ και στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, θα γίνει αύριο Πέμπτη 21/11/19 ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο “Εσπέρια”  του Αγρινίου, όπου θα ανακοινωθούν οι αρχές και οι στόχοι του, για ενημέρωση των πολιτών του νομού.

Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει διάλογος και ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2019 με σκοπό να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων για τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και να γίνει ένας μοχλός πίεσης προς όλους τους αρμόδιους φορείς για τη λύση τους.

“Το Κίνημά μας έγινε αμέσως δεκτό από πολλούς συμπατριώτες μας και έτσι αποφασίσαμε να συγκρότησή του με καταστατικό και αρχές.

Οι πυρήνες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του, δεν είναι σε καμία περίπτωση πολιτικά ή κομματικά στελέχη, αλλά ανησυχούντες ενεργοί πολίτες που βλέπουν καθημερινά την Αιτωλοακαρνανία να χάνεται στον μαρασμό και την αδιαφορία των πολιτικών ταγών για δεκαετίες τώρα”, καταλήγει η ανακοίνωση της 9μελούς Συντονιστικής Επιτροπής.

Πληροφορίες για το Κίνημά στο facebook: Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων και στην ιστοσελίδα: www.kinetol.gr

Για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στο: Email: info@kinetol.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button