Κινδύνεψαν πολίτες στην Μανδηλαρά (φωτο)

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους πεζοδρόμους, τον πεζόδρομο Μανδηλαρα, λίγο έλειψε να προκληθούν τραυματισμοί πριν από λίγη ώρα.

Σε ετοιμόρροπο σπίτι επί του πεζοδρόμου μέρος της σκεπής υποχώρησε με αποτέλεσμα κομμάτια από πέτρες, κεραμίδια κλπ να πέσουν στον πεζόδρομο, λίγα εκατοστά μακριά από ανυποψίαστους περαστικούς!


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που έκλεισαν τον πεζόδρομο και από τις δυο εισόδους του και αναμένονται συνεργεία του δήμου. Το σπίτι λόγω παλαιότητας και μη συντήρησης παρουσιάζει ρωγμές και σε πολλά σημεία η τοιχοποιία του έχει πάρει κλίση και είναι εμφανής ο κίνδυνος κατάρρευσης. Το σημερινό περιστατικό είναι μάλλον μια προειδοποίηση, ώστε οι ιδιοκτήτες να λάβουν  τις σχετικές ειδοποιήσεις και να πάρουν άμεσα τα μέτρα τους, διαφορετικά ο δήμος Αγρινίου, να προχωρήσει στην κατεδάφιση του, όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις.
Στον συγκεκριμένο πεζόδρομο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες πολίτες αφού κατά μήκος του στεγάζονται η ΔΟΥ Αγρινίου, το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ, γραφεία, διαμερίσματα, φροντιστήρια κλπ

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress