ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κατσιφάρας: «Μονόδρομος η αναβάθμιση του ΕΣΥ και η στήριξη των εργαζομένων»

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο», Απόστολος Κατσιφάρας και συνομίλησε με σωματείο των εργαζομένων, την Διοίκηση και τους Γιατρούς.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τόνισε πως η αναβάθμιση του ΕΣΥ και η στήριξη των εργαζομένων είναι μονόδρομος. Η ανακοίνωση του κ. Κατσιφάρα:

«Σήμερα επισκεφτήκαμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Συνομιλήσαμε με το σωματείο των εργαζομένων, την Διοίκηση και τους Γιατρούς, και ακούσαμε τα πιεστικά προβλήματά τους.

Αύριο συζητείται με πρωτοβουλία και εισήγηση της παράταξή μας, σε ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το κορυφαίο για την κοινωνία θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Είναι η ώρα να μιλήσουμε ανοικτά και με ειλικρίνεια για αστοχίες, λάθη, παραλήψεις αλλά και λύσεις. Η αναβάθμιση του Εθνικού συστήματος υγείας και η στήριξη των εργαζομένων είναι μονόδρομος.

Καλείται η περιφερειακή αρχή να αλλάξει κατεύθυνση και από παρατηρητής να διατυπώσει σχέδιο και να διεκδικήσει ενεργό ρόλο για την Δημόσια υγεία στην περιοχή μας.

Ο αγώνας για ένα ασφαλές σήμερα και ένα καλύτερο αύριο στην Υγεία είναι μπροστά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button