ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Καθυστερήσεις στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου Μεσολογγίου-«Συνεχίζεται παρά τις αρνήσεις και τις αρρυθμίες» λέει η δημοτική αρχή

«Συνεχίζεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός παρά τις αρνήσεις και τις αρρυθμίες», αναφέρει η δημοτική αρχή Ι.Π. Μεσολογγίου απαντώντας στις επικρίσεις για τις καθυστερήσεις στο ζήτημα αυτό.

Υποστηρίζει πως «διανύοντας το μεταβατικό στάδιο της εναλλαγής της δημοτικής αρχής, το οποίο προκαλεί αρρυθμίες στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εμείς συνεχίζουμε τον στολισμό και ο φωτισμός των στοιχείων της πόλης θα ολοκληρωθεί μόλις άμεσα παραληφθούν κάποια αναλώσιμα πλην όμως απαραίτητα για την ηλεκτρολογική σύνδεση υλικά, τα οποία ήταν σε έλλειψη».


Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου:

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης και του ΔΗΜΟΥ μας υπήρξε από την πρώτη στιγμή στόχος για την Δημοτική μας αρχή η οποία αποδεδειγμένα προέβη σε αξιοσημείωτη ποιοτική αναβάθμιση τόσο του στολισμού όσο και των εορτών και δράσεων.

Παρά την παντελή έλλειψη υποδομών πετύχαμε να αποκτήσει ο Δήμος μόνιμα στοιχεία διάκοσμου και με αποκορύφωμα την περσινή περίοδο που ήταν η πρώτη πλήρως απαλλαγμένη από τους περιορισμούς της πανδημίας, ομολογουμένως και η πόλη αλλά και όλος ο Δήμος απήλαυσε ονειρεμένες γιορτές τόσο για τους μικρούς και μεγάλους όσο και για τον εμπορικό κόσμο μας

Με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον ασχοληθήκαμε και φέτος.

Παρά την αντίρρηση του νέου Δημάρχου στο να αποδεχθεί την αποπληρωμή του παιχνιδιών που θα φέρναμε στην πλατεία, δηλαδή carousel και παγοδρόμιο, τα οποία θα έπρεπε να πληρωθούν στο νέο έτος και για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν, ο στολισμός ξεκίνησε κανονικά και πολλά σημεία του Δήμου έχουν ήδη φωτιστεί.

Διανύοντας το μεταβατικό στάδιο της εναλλαγής της δημοτικής αρχής, το οποίο προκαλεί αρρυθμίες στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εμείς συνεχίζουμε τον στολισμό και ο φωτισμός των στοιχείων της πόλης θα ολοκληρωθεί μόλις άμεσα παραληφθούν κάποια αναλώσιμα πλην όμως απαραίτητα για την ηλεκτρολογική σύνδεση υλικά, τα οποία ήταν σε έλλειψη.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button