Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καθαρίζουν μόνοι τους οι κάτοικοι της παραλίας Σταμνάς

Στον καθαρισμό της παραλίας Σταμνάς αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους οι κάτοικοι στην παραλία Σταμνάς, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, καθώς η δημοτική αρχή δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι τώρα.

Αν και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών δεν είχε καθαριστεί ο οικισμός της παραλίας Σταμνάς που είχε γεμίσει από σκουπίδια, και τρωκτικά. Μάλιστα ένας εκ των καταστηματαρχών της παραλίας, ανέφερε στον δήμαρχο και το πρόβλημα της διαρροής που υπάρχει στην διώρυγα Δ20 και ο κ. Καραπάνος εμφανίστηκε έκπληκτος, διότι δεν το γνώριζε, σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου του επιχειρηματία.

Η ΑΙΧΜΗ βέβαια έχει κάνει πολλά ρεπορτάζ σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και οι κάτοικοι και επαγγελματίες άπειρα έγγραφα προς κάθε αρμόδια κατεύθυνση, οπότε είναι αδύνατον κάποιος να μην το γνωρίζει.

Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι ότι, ενόψει καλοκαιριού θα έπρεπε να γίνονται καθαρισμοί σε τέτοιες περιοχές και να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι μόνοι τους να κάνουν αυτή τη δουλειά. Μάλιστα σχετική ανάρτηση έχει γίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κατοίκους που θέλουν να δείξουν το πρόβλημα.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ηλία, με σχετικό φωτογραφικό υλικό, υποστηρίζοντας ότι ο δήμος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την αποκομιδή ούτε των οικιακών απορριμμάτων, ούτε των υπολειμμάτων κλαδέματος και άχρηστων αντικειμένων που πετιούνται στους δρόμους, διότι στο χωριό δεν υπάρχουν αρκετοί κάδοι.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΑ

aixmi-news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close