Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αποχαιρετά τον Γεώργιο Γκίζα, τον τελευταίο μαχητή του ηρωικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποχαιρέτησε τον τελευταίο Εύζωνα του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, τον Ναυπάκτιο Γεώργιο Γκίζα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 106 ετών.
«Έφυγε από κοντά μας και ο τελευταίος μαχητής του ηρωικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, που πολέμησε το ’40 για την ελευθερία μας.
Ο θάνατος του Γεωργίου Γκίζα, στον απόηχο της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», μας συγκινεί πολύ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» έγραψε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Δείτε το tweet:
Έφυγε από κοντά μας και ο τελευταίος μαχητής του ηρωικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, που πολέμησε το ’40 για την ελευθερία μας. Ο θάνατος του Γεωργίου Γκίζα, στον απόηχο της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», μας συγκινεί πολύ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
— President GR (@PresidencyGR) November 6, 2022