Γεγονότα

Κατασχέσεις πλήθους εμπορευμάτων στο παζάρι Κουβαρά (φωτο)

koi-maimou-koubarasiemporeuma1

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, με την συνδρομή ανδρών της Αστυνομίας, για την πάταξη φαινομένων παραεμπορίου.

Οι έλεγχοι αυτοί είχαν ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού σε τρεις περιπτώσεις κατασχέθηκαν πολύ μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων – παράνομων απομιμήσεων και χωρίς παραστατικά.

Συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 400 ζευγάρια παπούτσια – απομιμήσεις επώνυμων εταιριών καθώς και περίπου 60 γυναικείες τσάντες.

Στους πάγκους που έγιναν οι έλεγχοι βρέθηκε ένας αλλοδαπός, ενώ άλλοι δυο, προφανώς στη θέα των ελεγκτών και των αστυνομικών, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στις αποθήκες της υπηρεσίας, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν. Δεν έχει διευκρινιστεί  ακόμη εάν οι συγκεκριμένοι μικροπωλητές είχαν τους πάγκους τους νόμιμα και εάν ειχαν την έγκριση των διοργανωτών του παζαριού και του δήμου Ξηρομερου.

Μόλις πρόσφατα στο Αγρίνιο έγιναν κατασχέσεις πολλών ακόμη προϊόντων που πωλούνταν παρανόμως, απέ αλλοδαπό πλανόδιο μικροπωλητή.

koi-maimou-koubarasiemporeuma2

koi-maimou-koubarasiemporeuma3

koi-maimou-koubarasiemporeuma4

koi-maimou-koubarasiemporeuma5

koi-maimou-koubarasiemporeuma6

koi-maimou-koubarasiemporeuma7

koi-maimou-koubarasiemporeuma8

koi-maimou-koubarasiemporeuma9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close