Καταγγελία για το Λ.Τ. Μεσολογγίου: Βεβαίωση οφειλής που έχει πληρωθεί!

Για ““ανδραγαθήματα” της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου που δεν έχουν τελειωμό”, κάνει λόγο η Δημοτική παράταξη του Δήμου Μεσολογγίου “Η Κοινωνία Μπροστά”, καταγγέλλοντας πως βεβαιώθηκε οφειλή καταστήματος στο λιμάνι του Μεσολογγίου, που ‘όμως, έχει εξοφληθεί από τον Οκτώβριο του 2015.

Αναλυτικά:


 “Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα: Βεβαίωσαν οφειλή προς είσπραξη στη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου για μισθώματα καταστήματος στο Λιμάνι – του τότε εκμισθωτή κ. Νικόλαου Καραμανόπουλου – ύψους 24.000 ευρώ, ο οποίος από 8-10-2015 είχε εξοφλήσει την ως άνω οφειλή στο Νομικό Πρόσωπο στην τράπεζα ALPHA BANK!!! Και βέβαια, αναγκάστηκαν με την υπ’ αριθ. 15/9-3-2018 (ΑΔΑ: 7ΔΟΒ465ΙΩ6-ΘΔΣ) απόφαση να ανακαλέσουν τον βεβαιωτικό κατάλογο λόγω εξόφλησης, ζητώντας ταυτόχρονα την επιστροφή του από τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω βεβαίωση είχε γίνει από το πρώην Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας (σας λέει τίποτε κ. Καραπάνο);
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είχαμε τα εξής κωμικοτραγικά:

  • Δεν ήταν παρούσα η Πρόεδρος κ. Τσέλιου – Παναγοδήμου.
  • Προέδρευε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Τόλης.
  • Συμμετείχαν ως αναπληρωματικά μέλη οι κκ Καρβέλης Σπυρίδων και Γαντζούδης Απόστολος.
  • Απουσίαζαν οι κκ Τέγας – Μουρκούσης – Μελιάδης (Λιμενάρχης).

Ό,τι και αν πει κανείς περιττεύει. Κατήφορος, βυθός και πάτος. Τουλάχιστον ζητήστε μια δημόσια συγνώμη κύριοι για τα κατορθώματά σας…”

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress