Γεγονότα

Κατάληψη στο Γυμνάσιο Καλυβίων, λόγω εκπαιδευτικών κενών

koi-gymnasiokalyvion-katalipsi_1Σε κινητοποιήσεις και τριήμερη κατάληψη  προχώρησαν από χθες οι μαθητές του Γυμνασίου Καλυβίων, εξαιτίας των εκπαιδευτικών κενών που υπάρχουν στο σχολείο τους.

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Γυμνάσιο Καλυβίων, όπως και πολλά άλλα σχολεία της περιοχής, δυσλειτουργούν διότι λείπουν συγκεκριμένες ειδικότητες καθηγητών (δεύτερη φιλόλογος, καλλιτεχνικών και μουσικής)  που θα συνέβαλλαν, με βάση το καταρτισθέν πρόγραμμα, στην υλοποίηση των απαραίτητων ωρών διδασκαλίας.

koi-gymnasiokalyvion-katalipsi_2Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες επιστρέφει στα καθήκοντά της, μετά από άδεια, η καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών και έτσι οι μη πραγματοποιήσιμες ώρες από 35 θα γίνουν 23.

Σε ανακοίνωση τους οι μαθητές αναφέρουν τα εξής: «Η γενική συνέλευση των μαθητών του Γυμνασίου Καλυβίων αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιήσει τριήμερη κατάληψη με κύριο αίτημα  την έλλειψη καθηγητών στο Γυμνάσιο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά 35 ωρών στα μαθήματα κάθε εβδομάδα.»
koi-gymnasiokalyvion-katalipsi_3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button