Δυτική Ελλάδα

Κατάληψη στην Πρυτανεία της Πάτρας από τους φοιτητές του Τμήματος Δ.Π.Φ.Π. Αγρινίου

katalipsi-agrinouΚατάληψη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών από νωρίς το πρωί προχώρησαν φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου.

Οι φοιτητές δηλώνουν  τους λόγους που τους οδήγησαν να προβούν σε κατάληψη της Πρυτανείας, συγκεκριμένα μας αναφέρουν:

Ύστερα από απαιτήσεις τόσων χρόνων και διεκδικήσεων του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Δ.Π.Φ.Π. για την αναβάθμιση του πτυχίου μας, απαιτούμε την άμεση μετονομασία μας σε Μηχανικούς Περιβάλλοντος και την κατοχύρωση των αντίστοιχων επαγγελματικών δικαιωμάτων Συντονιστικό κατάληψης Τμήματος Δ.Π.Φ.Π.

Το τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων διεκδικεί την μετονομασία του σε Μηχανικούς Περιβάλλοντος από το 2009. Ύστερα  από την αλλαγή του προγράμματος σπουδών για την μετάβαση μας σε Μηχανικούς Περιβάλλοντος και την εισήγηση της εξωτερικής αξιολόγησης για την ανάπτυξη του πτυχίου μας, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών στέκεται εμπόδιο και δεν προωθεί το φάκελο της μετονομασίας μας στο Υπουργείο Παιδείας.

Το τελειωτικό  χτύπημα στο Τμήμα μας είναι οι καινούριες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ίδρυση Γεωπονικής Σχολής και την ένταξη μας σε αυτή, ενώ έχουμε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο. Μας οδηγούν στην τελειωτική διάλυση των σπουδών μας και του μέλλοντος μας.

Κατάληψη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών!

fotitikanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button