Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγέλλουν παρεμπόδιση της λειτουργίας του Σωματείου εργαζομένων στο Κ.Υ. Ναυπακτου

“Σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπομονή του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Κ.Υ Ναυπάκτου, από την συμπεριφορά και την πρακτική εις βάρος τους, από την επιστημονικά υπεύθυνη- “Διευθύντρια” του προαναφερόμενου κέντρου Υγείας”, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Πετρόπουλος.

Η διευθύντρια του Κ.Υ. “συνεχίζει να παρανομεί”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων, “σε ότι αφορά στην εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 1264/82, του νόμου που έχει να κάνει με την λειτουργία του Συνδικάτου, μια λειτουργία που με τις παρεμβάσεις της ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ”.

Η καταγγελία συνεχίζει:

“Επειδή τα προβλήματα αυτά δεν φαίνεται να έχουν τέλος, γι΄αυτό και η επικείμενη επίσκεψή μας εκεί ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ,

Επιβάλλεται πλέον και πρέπει:
η ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, για να ομαλοποιήσει την κατάσταση. Να επισημάνει στην εν λόγω ¨Διευθύντρια¨, της οποίας η θέση σαφώς αμφισβητείται σε ότι αφορά την νομιμότητά της, ότι δεν είναι επί παντός επιστητού και πως αν θέλει να ασκεί Διοίκηση θα πρέπει κατ΄αρχήν να σέβεται τους νόμους του κράτους, να τους διαβάζει και να τους εφαρμόζει σωστά, προτού αναγκαστεί το εκεί συνδικάτο να προσφύγει στα ένδικα μέσα, όπως προβλέπει σχετικά και ο ν. 1264″.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button