Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγέλλει την κατάτμηση του κτιρίου της ΔΟΥ Μεσολογγίου ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Αιτωλ/νίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δ. Ο. Υ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας με ομόφωνη απόφασή του καταδικάζει απερίφραστα την προαναγγελθείσα υποβάθμιση και καταστροφή του μοναδικού, εμβληματικού κτιρίου της Δ. Ο. Υ. Ι.Π. Μεσολογγίου με την έναρξη των εργασιών μετατροπής του ισογείου του κτιρίου σε κοινό χώρο πλέον στέγασης δύο υπηρεσιών διαφορετικών υπουργείων και αντικειμένων, της Δ. Ο. Υ. Μεσολογγίου και του Λιμεναρχείου της πόλης.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:


«Ο Σύλλογός μας έγκαιρα και υπεύθυνα πρότεινε προς τους αρμοδίους σωρεία εναλλακτικών λύσεων που θα είχαν ως αποτέλεσμα την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών στέγασης του Λιμεναρχείου και την αποφυγή της αλλοίωσης και καταστροφής του ανυπέρβλητα μοναδικού, εμβληματικού κτιρίου και μάλιστα ΑΔΑΠΑΝΩΣ για το Ελληνικό Δημόσιο. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Και σήμερα εν μέσω οικοδομικών εργασιών και συνεργείων οι Συνάδελφοι της Δ. Ο. Υ. με έλλειψη ασφάλειας, ακραίους κινδύνους και καταστάσεις παρέχουν τις υπηρεσίες τους την ώρα που συντελείται η μετατροπή, η κατάτμηση και ουσιαστική πλέον υποβάθμιση του κτιρίου και αυτής καθ’ αυτής της Δ. Ο. Υ. Ι. Π. Μεσολογγίου. Το βέβαιο είναι ότι στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα της Ι. Π. Μεσολογγίου δε θα περάσει απαρατήρητη η ανιστόρητη αυτή παρέμβαση.

Το Δ.Σ. του

Συλλόγου εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ν. Αιτ/νίας»

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button