Γεγονότα

Καταγγελία για την καύση ελαστικών στον κάμπο του Αγρινίου (φωτο)

geg-kafsi-elastikon-kabos-agriniou1

Εύλογα παράπονα και απορίες εκφράζει πολίτης που επικοινώνησε, όπως τονίζει με ενημερωτικές ιστοσελίδες της περιοχής, θέλοντας να αναδείξει το θέμα της ανεξέλεγκτης καύσης ελαστικών στον κάμπο του Αγρινίου, πολύ κοντά στη Λυσιμαχεία.

Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και λίγο έως πολύ είναι γνωστό στην κοινωνία του Αγρινίου.

«Πείτε μου ποιος είναι αυτός που βρομίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον κάμπο του Αγρινίου με την καύση ελαστικών (προφανώς) και δεν τον αγγίζει κανείς;.

Είτε είναι καλοκαίρι, είτε είναι φθινόπωρο, είτε έχει καλό καιρό, είτε είναι 2006, είτε είναι 2010, υπάρχει αυτός που θα καίει συνέχεια λάστιχα ή σκουπίδια ή ό,τι καίει στο κάτω – κάτω, και θα μας μαυρίζει τον ουρανό.

geg-kafsi-elastikon-kabos-agriniou2

Να πω ότι είναι κλέφτης και ξέφυγε, μία φορά, ή δύο, να το καταλάβω… αλλά να είναι αυτός επί χρόνια ολόκληρα στο ίδιο μέρος να κάνει αυτό το πράγμα κατ’ επανάληψη;», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πολίτης.

Παράλληλα παραθέτει και τις ενέργειες που έκανε ώστε να ενημερώσει αρμοδίους για το συμβάν: «Είναι για φέτος η πρώτη φορά που τηλεφωνώ στην αστυνομία επί του θέματος, έχω ξαναπάρει αρκετές φορές, όσο είμαι στο πατρικό μου, αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει εκεί στην αστυνομία δεν έχουν παράθυρα ή έχουν τόσο καλές κουρτίνες που φοβούνται να τις πιάσουν για να τις λερώσουν. Πρέπει να τους ενημερώσω εγώ ότι κάποιος έβαλε φωτιά και μολύνει ακατάπαυστα το περιβάλλον;geg-kafsi-elastikon-kabos-agriniou3 Πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Πυροσβεστική (όπως και μου πρότειναν) για να τους πω να πάνε να σβήσουν τη φωτιά μέχρι την επόμενη φορά; Θα πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο, που έρχομαι 2-3 φορές το χρόνο στο πατρικό μου και να συμμορφώνονται μόνο αυτές τις μέρες για μένα; Αυτοί που ζουν όλο το χρόνο εδώ δεν ενδιαφέρονται για τον αέρα που αναπνέουν; Έχουμε ένα σύννεφο από την κάπνα των τζακιών όλο το χειμώνα που κάθεται πάνω από το Αγρίνιο, θα πρέπει να ανεχτούμε και αυτόν, που προφανώς κάτι κερδίζει από τη φωτιά που ανάβει;»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button