ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία για τη λάθος διάγνωση στο νοσοκομείο Αγρινίου: «Αυτοί έσωσαν το παιδί μου»

Μεγάλη συζήτηση έγινε προκαλέσει στην κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο η υπόθεση με την λάθος διάγνωση στο νοσοκομείο που παραλίγο να κοστίσει σε έναν 20χρονο.

Η αρχική διάγνωση στο παιδί ήταν πως έχει ίωση ενώ έξι ημέρες αργότερα κατέληξε στο χειρουργείο για περιτονίτιδα.


Ο πατέρας του 20χρονου, με δήλωσή του στο agriniopress, επιχειρεί να διευκρινίσει κάποια πράγματα γιατί όπως εξηγεί οι «χειρουργοί έσωσαν το παιδί».

Η περιπέτεια του νεαρού ξεκίνησε ανήμερα των Χριστουγέννων όταν πατέρας πως ο γιος του πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου με πόνους στην κοιλιά δίχως όμως να του κάνουν εξετάσεις.

«Λάθος υπήρξε από τους ειδικευόμενους στα εξωτερικά ιατρεία. Την ημέρα των Χριστουγέννων που πήγε ο 20χρονος στο νοσοκομείο Αγρινίου, δεν είδε το παιδί παθολόγος ιατρός και δεν κάλεσαν χειρούργο. Δώσανε αντιβίωση για λοίμωξη του αναπνευστικού και μας έστειλαν σπίτι. Εμείς περιμέναμε το παιδί να γίνει καλύτερα», αναφέρει ο πατέρας του 20χρονου.

Ο νεαρός όμως δεν αντιδρούσε στην αγωγή και παραμονή πρωτοχρονιάς όταν είχε ανεβάσει δέκατα τον πήγαν σε κλινική της πόλης για εξετάσεις.

«Το παιδί ανέβασε δέκατα και πήγαμε για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική την Κυριακή (31/12) και τα λευκά του αιμοσφαίρια ήταν 18.000 και μας είπαν πηγαίνετε τώρα στο νοσοκομείο για εισαγωγή», τόνισε ο πατέρας του.

Και συμπλήρωσε πως «Στη συνέχεια το πρωί της ίδιας ημέρας ήρθαμε στο νοσοκομείο όπου ξανά οι ειδικευόμενοι δεν τον έβαλαν για εισαγωγή και το παιδί έκανε ξανά εξετάσεις οι οποίες ήταν ίδιες με αυτές της κλινικής. Πήγα στους παθολόγους και τους είπα να κάνουν αξονική και όλες τις εξετάσεις στο παιδί γιατί επέμεναν για ίωση, γαστρεντερίτιδα κ.α. και τότε φώναξαν χειρούργο».

«Αυτοί έσωσαν το παιδί»

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο νεαρός ο διευθυντής του ΤΕΠ, ένας ακόμη χειρούργος και ο παθολόγος που τον εξέτασαν τον έβαλαν στο χειρουργείο.

«Όταν έκαναν την αξονική ήρθε ο κ. Μάντουκας (ο οποίος ήταν σε άδεια στις 25/12) διευθυντής του ΤΕΠ, ο χειρουργός κ. Τζανουδάκης και ο παθολόγος κ. Αραβανής μόλις το είδαν και είπαν πως μπαίνουμε χειρουργείο. Αυτοί οι τρεις έσωσαν το παιδί», αναφέρει ο πατέρας του νεαρού.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Δεν πυροβολούμε κανέναν! Οργάνωση χρειάζεται και επιτήρηση στους Νέους επιστήμονες όλων των κλάδων. Επιτήρηση, προσλήψεις, και οι ΜΕΓΆΛΟΙ όλων των κλάδων να Ξυπνήσουν!!!

  2. Από 25 έως 31 πολλές οι μέρες .Οι γονείς πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι όταν τα συμπτώματα δεν περνάνε Περαστικά και οι γιατροί μας οι λίγοι που έχουν μείνει δίνουν τεράστιο αγώνα σε όλα τα τμήματα .Μην πυροβολείτε τους ειδικευόμενους και στηρίξτε το νοσοκομείο μας.Η ιατρική δεν είναι καφές να έχουμε όλοι μια γνώμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button