ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία ΕΑΜΕ: «Άσχημο εργασιακό κλίμα, φόβος και ανασφάλεια στο Συγκρότημα Αχελώου της ΔΕΗ»

Για άσχημο εργασιακό κλίμα και ανασφάλεια στους εργαζομένους του Συγκροτήματος Αχελώου της ΔΕΗ κάνει λόγο ανακοίνωση του Ενωτικού Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πολλές φορές έχουμε γίνει αποδέχτες παραπόνων από τους συναδέλφους και τα τοπικά συνδικαλιστικά στελέχη για τον Διευθυντή των Συγκροτημάτων Αχελώου.

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν από την Τ.Δ.Ε. Αιτ/νίας για την επίλυση των προβλημάτων κατέληξαν άκαρπες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί και το προεδρείο της Ε.ΤΕ. ΔΕΗ στον τότε Γ.Δ.Π.  και στον Δ/ντή Δ.Υ.Η.Π.

Αφορμή για τις παραπάνω διαμαρτυρίες αποτέλεσαν διάφορα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στο συγκρότημα δημιουργώντας άσχημο εργασιακό κλίμα σπέρνοντας φόβο και ανασφάλεια στους συναδέλφους.

Μεταξύ αυτών αναφέρονται απειλές κατά των συναδέλφων, εκβιασμοί, υβριστικά σχόλια, ψέματα, μειώσεις βαθμολογίας, ποινές, μη πληρωμή δεδουλευμένων από υπερωριακή απασχόληση και πολλά άλλα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι συνεχίζει να διοικεί με τον ίδιο και χείριστο τρόπο παρεμβαίνοντας ακόμη και στα προγράμματα λειτουργίας.

Παρόλο που το προσωπικό μειώνεται, (οι εργασίες αυξάνονται και ενώ οι εργαζόμενοι με ζήλο και φιλότιμο προσπαθούν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος)  εκείνος αδιαφορεί.

Καλούμε την σημερινή Ιεραρχία της ΔΕΗ να πάρει υπεύθυνη και σοβαρή θέση για να αποφευχθούν στο μέλλον πολύ χειρότερες καταστάσεις».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button