Εκλογές

Καραπάνος για δημοσίευμα: "Κάποιοι μπέρδεψαν την πρωτιά στο Μεσολόγγι"

po-karapanos-omiliaΜε δελτίο τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, που τερμάτισε πρώτος στις εκλογές της Κυριακής, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι εφημερίδα του Μεσολογγίου, στην οποία μάλιστα υπεύθυνος για το νόμο εμφανίζεται ο γιος του υπ. δημάρχου Νίκου Μουρκούση, παρουσιάζει τον κ. Μουρκούση πρώτο στις εκλογές στον δήμο Μεσολογγίου, αν και τα αποτελέσματα είναι σαφώς  διαφορετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Καραπάνου:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο σημερινό(τρίτη 20-5-2014) φύλλο της εφημερίδας «Συμπολιτεία», στην οποία όπως φαίνεται στη σελίδα 2 υπεύθυνος κατά το νόμο είναι ο κ. Γ. Μουρκούσης υιός του υποψηφίου Δημάρχου, ότι πρώτος στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή είναι ο κ. Μουρκούσης.

Οφείλουμε να πληροφορήσουμε την εφημερίδα ότι τα έγκυρα αποτελέσματα βρίσκονται στη Σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και λένε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να τα εντοπίσει κανείς με μια απλή αναζήτηση.

Αναρωτιόμαστε όμως, έτσι σκοπεύει να διοικήσει το Δήμο ο κ. Μουρκούσης; Γράφοντας ψέματα μέσα από την εφημερίδα του συγγενούς του; Το ίδιο έγινε και με το ατυχές συμβάν της Κατοχής που συνέβη στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Φοβερή διαστρέβλωση της αλήθειας.

Η κοινωνία κ. Μουρκούση έχει ξεπεράσει τις παλαιοκομματικές λογικές και τους δεινοσαύρους της πολιτικής.

Θα το καταλάβετε την Κυριακή το βράδυ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button