ΕξελίξειςΠολιτική

Καραγκούνης:Δεν γυρίζεις σελίδα χωρίς ρήξεις

po-karagounis1“Αυτή η κυβέρνηση φτιάχτηκε για να γυρίσουμε σελίδα. Αλλά φυσικά δεν γυρίζεις σελίδα χωρίς, ρήξεις, χωρίς θυσίες, χωρίς ανατροπές.  Αλλά ρήξεις, θυσίες και ανατροπές από τις οποίες κάποιοι μονίμως εξαιρούνται δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπάρξουν”, τονίζει ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης.

Επιτέλους, επισημαίνει, “στην κοινή εθνική υπόθεση, τα στεγανά και  τα απροσπέλαστα δεν έχουν θέση”.

“Σήμερα η ΕΡΤ, χθες η Ολυμπιακή – για  πόσο άραγε καιρό ακόμα κάποιοι θα υπερασπίζονται  τα σύμβολα μιας  Ελλάδας της οικονομικής παρακμής; Αυτή ήταν η εντολή του ελληνικού λαού από την οποία προέκυψε αυτή η κυβέρνηση; Τα προνόμια, οι ενδότεροι, τα άβατα του Δημοσίου; Και ο μέσος πολίτης, που δεν έχει προνόμια, που δεν ανήκει στους ενδότερους, που δεν διαθέτει άβατα; Με αυτόν και τις προσδοκίες του τι θα απογίνει;

Είναι με κριτήριο αυτόν, τον μέσο και μη προνομιούχο Έλληνα και τις προσδοκίες του, που ο Πρωθυπουργός έπραξε αυτό που έπρεπε να πράξει. Είναι απέναντι σε αυτόν, τον μέσο και μη προνομιούχο Έλληνα, που όσοι αφ’ υψηλού μιλούν για πολιτικά αδιέξοδα μιλούν για “ένα πουκάμισο αδειανό”, μιλούν για το τίποτε”, σημειώνει ο κ. Καραγκούνης και προσθέτει:

“Θέλουμε τη δημόσια τηλεόραση. Αλλά τίμημα πολιτικής και οικονομικής παράλυσης της χώρας, για να μην θιγεί το άβατο της ΕΡΤ, βρίσκεται εκτός των ορίων της έλλογης πολιτικής συμπεριφοράς”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button