ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κανάκης: «Είναι αδύνατον να συμβαίνει αυτό! Είμαι θυμωμένος, εκφράζουμε τη λύπη μας για την κοπέλα» (video)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις κατηγορίες που αναφέρουν ότι φέρεται να δημοσιοποίησε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με τον ίδιο και μία κοπέλα δίχως την έγκρισή της, απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει την ανακοίνωση στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ήταν φανερά επηρεασμένοι από το περιστατικό.

«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Το Ράδιο Αρβύλα για μας είναι αγάπη, είναι επικοινωνία και ανθρωπιά. Τα έχουμε χαμένα. Το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι συγγνώμη γιατί ο λόγος δεν θα είναι δομημένος. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Θα κάνω προσπάθεια να τα πω όσο πιο δομημένα. Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως σήμερα ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Όταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Όταν ασχολήθηκα συνειδητοποίησα πως όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφαση μου και την απόφαση μας πως μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και το θυμό μου που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει αφού έμμεσα μας αφορά».


Πληροφορίες newsbeast.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button