Kαλύτερη η Ξάνθη στα… στημένα- 3-1 τον Παναιτωλικό

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές για τη Skoda Ξάνθη. Οι «ακρίτες» επικράτησαν 3-1 του Παναιτωλικού, κάνοντας την ανατροπή, χάρη σε δύο «στημένα» των Παπαστεριανού και Ερέα.

Ο Παναιτωλικός, ευρισκόμενος και σε δυσχερή θέση, ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 9′ προηγήθηκε, όταν ο Βιγιαφάνες γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο Μαρκόφσκι από κοντά σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδα του, κάνοντας το 0-1.


Οι «ακρίτες», ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα, καθώς στο 16′ ο Ντιμιτρόφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο στον Κυριακίδη για να κάνει κάτι, ισοφαρίζοντας 1-1.

Στο 48′ ο Μαρκόφσκι σκόραρε, όμως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και το γκολ δεν κατακυρώθηκε. Στο 71′, ωστόσο, η Ξάνθη έκανε την ολική επαναφορά, με τον Παπαστεριανό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 78′ ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Βιγιαφάνες αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το.. κακό για τους Αγρινιώτες ολοκληρώθηκε στο 92′, όταν ο Ερέα κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 16′ Ντιμιτρόφ, 71′ Παπαστεριανός, 92′ Ερέα – 9′ Μαρκόφσκι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 69′ Γοάλας – 65′ Βιγιαφάνες, 83′ Μάκος, 90′ Μύγας

ΚΟΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 78′ Βιγιαφάνες

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο (65′ Κρίστοφερ), Παπαστεριανός, Χερέα, Φλίσκας, Φαρκάς, Καπετάνος (87′ Ράνος), Ντιμιτρόφ (58′ ΝΙέτο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (84′ Βασιλείου), Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνες, Κάπελ (73′ Ρουσκουγιέδα), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας
.sentragoal.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress